• The page you tried to access requires you to sign in.

Nie mogę się zalogować.

the.real.nps@gmai...

the.real.nps@gmai... posted on 27 Aug 2008 @ 10:05
Mam SE W950i, program mi się ściągnął, zainstalował (bez problem?w), założyłem konto na stronie i na stronie się mogę zalogować normalnie. Ale w programie już nie. Wyświetla mi: "Logging in..." i tak jest cały czas. Nie loguje się w og?le. Dlaczego? Pomocy!
koks

Re: Nie mogę się zalogować.

koks replied on 28 Aug 2008 @ 17:27

he no mi też się nie może zalogować, wyskakuje Connection failed.

Acha jeszcze jedno ;p na pewnej stronce widzialem parlingo PL wiecie gdzie można je dostac ? ;D
mirqsgsm

mirqsgsm replied on 04 Sep 2008 @ 11:28

[quote=coolkoks (369007);4304]he no mi też się nie może zalogować, wyskakuje Connection failed.

Acha jeszcze jedno ;p na pewnej stronce widzialem parlingo PL wiecie gdzie można je dostac ? ;D[/quote]

Wr?ć do tej pewnej stronki...
Łukasz

Łukasz replied on 14 Sep 2008 @ 10:57

[quote=the.real.nps (407349);4255]Mam SE W950i, program mi się ściągnął, zainstalował (bez problem?w), założyłem konto na stronie i na stronie się mogę zalogować normalnie. Ale w programie już nie. Wyświetla mi: "Logging in..." i tak jest cały czas. Nie loguje się w og?le. Dlaczego? Pomocy![/quote]

Mam identyczny problem na k550i Frown o co w tym chodzi? Undecided
Art.

Art. replied on 16 Sep 2008 @ 00:45

Mam iphone 3g i rowniez nie mogę się zalogować ciągle pr?buje ląduje się poczym nic i lipa co robić? Może ktoś pomoc?
heniek82

heniek82 replied on 16 Sep 2008 @ 17:24

mam to samo,jeszcze wcześniej działało. Po ponownej instalacji działa ale tylko raz.
modano

modano replied on 19 Sep 2008 @ 08:55

mi wczesnie smigalo elegancko, a od 3 dni nie chce sie polaczyc z gg. Czy wiadomo o co chodzi?? Czy gg zablokowalo taki dostep??
emarcin

emarcin replied on 19 Sep 2008 @ 18:40

dokladnie !!! nie dziala parlingo !!!! co jest ?? bedzie dzialac cz nie ?? Undecided
Pueblo

Pueblo replied on 05 Oct 2008 @ 13:41

quite a lot of questions without answers Krix, won't u try to help them. we all can't connect to gadu gadu service and all things like restart reboot or reinstal does not help. it still stuck on 'loggin in'. palringo account its working properly but no gg service.
sem89

sem89 replied on 31 Oct 2009 @ 19:21

I have the same problem as everyone above, Palringo works fine, and im able to login in but GG doesnt let me log in I know the Username (gadu-gadu Nr,) and Password are good., Yahoo works fine...

tajemniczypl

tajemniczypl replied on 16 Dec 2009 @ 15:47

i ja też mam ten sam problem.. pobrałem właśnie i nie mogę się zalogować, przestawiłem sobie na wersję polską utworzyłem konto i na stronie normalnie się loguje, a na tel nie mogę.. reinstalacja nie pomaga.. połączenie z internetem na tel mam normalnie. A chodzi o wersje tą java. Mam tel se w995